Forellvägen

Alla inlägg den 18 februari 2011

Av Richard & Sara - 18 februari 2011 22:16

Ja vart ska man börja..

 

Börjar med måndag:

Åkte direkt ut till bauhaus efter jobbet med en lång lång inköpslista. Till hjälp så kom mina föräldrar för det var många vagnar som skulle packas. Tog strax över 2 timmar att få tag på allt vi hade skrivit upp.. Blev 70m2 parkett, 2 Ifö stolar, 7 innerdörrar med tillhörande karmar och handtag, ny ytterdörr, kakel och klinkers till badrummen, blandare till tvättställen och köket och en massa annat smått o gott..  Jättebra personal som hjälpte till med packning och fixade så vi slapp stå i kön med alla vagnarna.

 

Under veckan så har elektrikern varit här och dragit om all el plus kabel till spotarna..Blev riktigt bra. Sedan har hela taket och väggarna på kortsidan isolerats klart förutom väggen på toan.

 

På nedervåningen så har vi reglat upp för hemmabiorummet och kapat ut för en ny dörr in till pannrum/tvättstuga. Rev även bort 2 små väggar så kommande tvättstuga ska bli större. (2,5x2,5m)

 

  

Nu i helgen så blir det lite småpyssel Sara ska måla bräderna som ska vara där nuvarande tvättstugedörren är (Lite kallt att stå ute till veckan annars). Själv blir det skytteltrafik till svartviks återvinningsstation med rivningsmassor.

 

Till veckan så ska allt gips upp och förhoppningsvis så ska målaren hinna börja spackla...

 

Här kommer bilder på vad som har hänt under veckan...

 

Kök

  

 

Wc

  

 

Sovrum2

  

 

Bad

  

 

Vardagsrum

  

Tvättstuga

  

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards